DOWNLOAD NU "Geniet van je kansen" VOOR SLECHTS 39 EUROCENT
De videoclip van "Leef je eigen leven" is nu ook op YOUTUBE te vinden. Dus kunt u niet wachten om de clip nog een keer te bekijken surf dan naar YOUTUBE en tik in "Leef je eigen leven".
In de top1000 van TV-Oranje ben ik met singles aanwezig. Altijd eindige op plaats 644 en Geniet van je kansen op 492.

Maandag 7 dec. Kees v/d Heuvel tussen 11.00 - 12.00 uur in KOFFIETIJD op RADIONL

Zaterdag 21 november zijn we naar Arendonk in België gereden om daar de mensen van Radio Eagle te verrassen met een nieuwe tune. 25 jaar lang al wilde Willem van Radio Eagle een tune hebben die paste bij zijn Radio Eagle. Trudy schreef de tekst en Hans Vrolijks zorgde voor de muziek en ik zong het nummer in. Hoort u dus in Arendonk en omgeving Radiooooooo Eagleeeeee door de ether schallen dan weten jullie dat ik het ben.

LOG in Goirle:

SLOG in Geertuidenberg:

7 november ben ik te horen op de regionale zenders SLOG in Geertruidenberg, van 13:00 tot 14:00 uur en 2 uurtjes later op LOG radio in Goirle. Leef je eigen leven hoort u niet alleen op Radio NL, ook Radio West in Den Haag heeft de single opgenomen in de playlist.

De nieuwe single wordt zaterdag 3 oktober gereleased. Vanaf 8 oktober is de single via uw CD shop te bestellen bij Pink Records onder STCD0017.

Voor mijn fans; de single is vanaf NU te downloaden via de downloadshop voor slechts 39 eurocent.

14 augustus was voor mij als websitebeheerder van deze website een belangrijke dag. Dochterlief en haar vriend hadden besloten om op deze dag te gaan trouwen en mede door jullie aanwezigheid en optreden is de avond super geslaagd. Kees en Rita bedankt, jullie zijn toppers.

Jan

De nieuwe single met als titel "Altijd" is uit en vanaf nu te verkrijgen via de betere CD shop onder bestelnummer STCD0016. Uw CD shop kan de single bestellen via Pink Records in Drachten

28 juni TV opname voor Sterrenpalet in Valkenswaard op het marktplein, aanvang 14:30 uur.

Op 8 mei hadden we in Weert afgesproken om ons nieuwe duet in te zingen. Klokslag 13:00 uur stonden we in de geluidskooi en werden onze stemmen 1 voor 1 op band gezet door Ron Lieberton, de engeneer van Telstar. Na het zingen was er eindelijk eens even gelegenheid om in de schatkamer van Johnny Hoes op de foto te gaan met heel veel gouden en platina platen. Op de fotopagina een impressie van het gebeuren.
1 mei zijn Rita en ik afgereisd naar het Belgische Kasterlee waar onze collega Ive Rénaarts zijn CD presentatie had. Leuk was het om daar ook Eddy Wally te ontmoeten. Een aantal foto's nu op de fotopagina.

Op de videopagina de clip van "Geniet van je kansen".

Nieuwe fotokaarten: Mijn en onze nieuwe fotokaarten zijn gearriveerd, voor een fotokaart met handtekening mail je naar mijn e-mail adres en de kaart wordt zsm verzonden.
De single "Geniet van je kansen' zal in week 47 een keer of 14 te horen zijn bij RadioNL.

De CD presentatie is weer achter de rug, foto's zijn terug te kijken via de fotopagina, de single is ook te downloaden door naar mijn download shop te gaan.

Op de poster staat dat Wendy komt zingen op de cd presentatie, helaas moet Wendy door stem problemen afzeggen, Wendy sterkte, maar we hebben in Peggy Mays een net zo'n goeie vervangster gevonden. Verder zal er ook een optreden zijn van de Teddyboys.

2 november 2008 zal de cd presentatie plaatsvinden in Café 't Centrum in Boxmeer.

23 november 2008 ga ik naar Horst voor de TV-Opnames van het TV programma "Sterrenpallet". Klik op de poster voor een groter formaat.

Willen jullie erbij zijn kijk dan op de poster waar de kaarten verkrijgbaar zijn.

De nieuwe single met als titel "Geniet van je kansen".

Ik ben weer in de studio geweest voor het opnemen van een nieuwe single. Nu eens niet alleen maar met Rita. We verwachten de single in oktober te presenteren.

Woensdag 6 augustus een heel leuk interview van een uur gehad bij Marco de Hollander van RTV Hollands-Midden. Dit radio station zend uit vanuit het gezellige dorp Ter Aar onder de rook van Amsterdam.

 

De nieuwe single heeft als titel "Ja ja Carolien" en zal vanaf 20 juni verkrijgbaar zijn. Legaal downloaden kan ook op die datum en wel voor de actie prijs van 39 euro cent.

Bij platenzaken zoals van Leest en de Musicstore is de single te bestellen onder bestelnummer STCD00010

 

Hierbij een aantal "actie" foto's gemaakt tijdens de opnames van de nieuwe single. Eind juni/begin juli zal de CD in de verkoop komen en hoop ik erop dat jullie de single weer net zo massaal zullen gaan downloaden als Gabriella.
"Ik ben verliefd op Gabriella" wordt nog steeds veel gedraaid op zowel landelijke als regionale zenders dus smeden we het ijzer nu het heet is en komt er voor de zomervakantie nog een nieuwe single uit. Hans Vrolijks had een heel leuk idee en daar kon ik tekstueel wel iets mee, het wordt iets wat je net even wat minder vaak hoort op de radio en vandaar dat we goede hoop hebben een perfecte opvolger voor Gabriella gevonden te hebben. We houden jullie op de hoogte.
De nieuwe single "ik ben verliefd op Gabriella" is klaar en via de CD-shop (o.a. van Leest en de Musicstore") landelijk verkrijgbaar zijn. Uw CD shop kan de single via PinkRecords bestellen onder bestellnummer STCD00008. Ik heb voor de fans nog iets in petto, wat dat is kunnen jullie binnenkort op de site lezen.

Arrangeur en componist Hans Vrolijks.

Hans is verantwoordelijk voor de muziek van mijn nieuwe single. Ook de arrangementen zijn door Hans gemaakt. Samen met Hans schreef ik ook mijn eerste single.

In de studio bij Johnny Hoes in Weert om mijn nieuwe single "Ik ben verliefd op Gabriella" in te zingen. Het doet mij goed om in een van de meest geavanceerde studio's van Europa te kunnen opnemen.

Op de discopagina staat te lezen wanneer de CD uitkomt.