Biografie pagina

Hallo, mijn naam is Kees van den Heuvel

Ik ben geboren op 19 maart 1965 in Boxmeer en ben daar nog steeds woonachtig.

Ik ben ongehuwd.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als preventie medewerker bij de Brandweer land van Cuijk. Ook ben ik vrijwilliger bij de brandweer van Boxmeer en dat in de functie onderbrandmeester (bevelvoerder).

Naast mijn grote hobby brandweer heb ik nog één grote hobby en dat is muziek. Ik schrijf graag teksten en maak daar ook graag de muziek bij. De single’s die ik zelf uit breng worden meestal van muziek voorzien door Hans Vrolijks. Hij is mijn arrangeur en inmiddels ook een goede vriend geworden. De instrumenten die ik zelf speel zijn Toetsen, trompet accordeon en inmiddels ook een klein beetje bas gitaar. Verder treed ik vaak op met Rita Giezen. Rita is al jaren een goede vriendin van mij en heeft als grote hobby ook zingen. Ik heb ook al enkele single’s samen met Rita opgenomen en we zijn samen heel het land en buurland Belgie door gereisd om op te treden.

Via Hans Vrolijks ben ik in contact gekomen met de platenmaatschappij Telstar/Starlet van Dhr. Hoes waar ik naar alle tevredenheid mee samen werk. Mijn persoonlijke begeleiders daar zijn Jan Verweij en Trudy Naarding . Jan is ook de man achter de website en de foto’s die U op de site ziet zijn ook van Jan afkomstig.